Acasă » Motive pentru condei » Să ne amintim

Să ne amintim

În fiecare zi din an
e-un început de viață,
cum este pentru o zi, o dimineață,
sau cum e ziua din Noul An.

În zorii vieții care încep cu o zi
natura pare să-nțeleagă și să vază
când soarele trimite câte o caldă rază
spre bucuria vieții drumul a netezi.

La mulți ani !


8 comentarii

 1. Ştefania spune:

  Foarte bun sfatul tău şi înţelept, demn de memorat şi aplicat, pentru succesul nostru.
  Îmi place foarte mult, Gheorghe Zamfir iar alegerile tale sunt absolut superbe. Mi-au încâtat sufletul şi-ţi mulţumesc mult.
  O seară minunată îţi doresc, Georgeta şi-o nouă săptămână excelentă! 🙂

 2. rogrm spune:

  Multumesc pentru apreciere, Ștefania. Pe maestrul Gheorghe Zamfir, compozitor și naist virtuoz care a introdus naiul în toate stilurile și genurile muzicale, și a adus naiul în atenția publicului modern, îl apreciez în mod deosebit. Și eu îți urez de asemeni o săptămână excelentă și numai bine !

 3. Mélanie spune:

  tandru si optimist poem de aprilie, iar muzica e de rigoare si de circumstanta… ❤
  * * *
  ah, Monsieur Zamfir, omagiu si respect… l-am cunoscut personal pe vremurile "iepocii de aur ceausisto-scornicita", faceam coada AFARA, pe trotuar – la ambasada româna de la Paris, eu pentru viza, iar dânsu' pentru renuntarea la cetatenia româna… un securist din curte l-a recunoscut si-a venit sa-l pofteasca înauntru, însa a refuzat categoric:"va multumesc, dar prefer sa stau la coada aici, afara, cu toata lumea!" – era tare amarât, saracu': parintii si familia din tara erau terorizati de aia de la "secu", îi confiscasera casa din Bucuresti, ce mai, tot tacâmu' comunist… "o tempora, o mores!" 😦

 4. rogrm spune:

  Mă bucur de apreciere, Melanie. Cine ascultă muzica maestrului Gheorghe Zamfir nu poate să nu o iubească, să nu fie încântat de ea. Prin măiestria sa este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii, fiind un real ambasador onorific al României. Am citit că maestrul Gheorghe Zamfir va fi sărbătorit la 31 mai , la Ateneul Român, într-un grandios spectacol în care îi vor fi alături numeroşi artişti atât din ţară, cât şi de peste hotare – o Gală Aniversară – «Zamfir – 50 de ani pe scenă» și va fi un eveniment festiv complex. Toate cele bune și o săptămână excelentă !

 5. HansHB spune:

  Great post!

 6. rogrm spune:

  Thank you very much !

 7. restlessjo spune:

  This is a wonderful time of year. Thank you so much for sharing the beauty, and for following my blog 🙂

  • rogrm spune:

   Indeed, spring is a great time everywhere and very precious. Thanks for your visit and appreciation. It was my pleasure to discover your beautiful blog that I enjoyed. Have a wonderful week !

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: