Acasă » Motive pentru condei » De la vernisajul expoziției ROGVAIV

De la vernisajul expoziției ROGVAIV

Această prezentare necesită JavaScript.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG), Cenaclul ,,Litere” (CL), Casa de Cultură a Studenţilor (CCSS) şi Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) care a avut loc în ziua de 17 martie 2016, la ora 17:30, în Galeria de artă a USV (corp A, etaj I).
Au expus următorii artiști: Alina Elena Lăzăreanu, Ana-Maria Ovadiuc AMO, Angelica Mirela Pagu, Cătălin Săraru, Cristina Elena Chiriac, Cristina Hreamătă Macoveiciuc, Cristina Iacob, Diana Georgiana Dimitriu, Ioana Cezara Poiată, Iuliana Buzuleac, Leonard Adrian Melisch, Liviana Pînzaru, Mihaela Neli Paval, Mihai Pânzaru PIM, Mihai Varzari, Simona Covaliu și Talida Grunzac.
„R.O.G.V.A.I.V. este un acronim provenind de la numele culorilor vizibile din spectrul luminii. Momentul artistic din 17 martie 2016 are ca ingredient prima lui literă, „R”, de la roşu.
Detalii vernisaj: newsbucovina.ro


2 comentarii

 1. Liz Randja spune:

  Multumesc draga Georgeta pentru acest agreabil moment de partaj.
  Un week-end minunat, cu mult soare in suflet!
  La mine ninge si viscoleste, se pare ca iarna e pe aproape…
  Te imbratisez cu mult drag,

  Liz

  • S-ar putea ca iarna să ajungă și pe aici deoarece este frig și un vânt rece și tăios se face simțit dar, în casă e cald și bine. Mulțumesc de trecere, dragă Liz, un weekend minunat și plin de voie bună, te îmbrățișez cu mult drag,
   Georgeta

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: