Acasă » Descoperiri stiințifice

Descoperiri stiințifice

Revoluție în știință

”Peste toate, s-a trecut de un alt prag al realizărilor științifice. Imaginați-vă că există tehnologia necesară pentru a produse medicamente… electro-magnetice. Ce înseamnă asta? Că în loc de a lua penicilină, insulină sau un alt medicament, ai primi un impuls electro-magnetic, o informație care, pătrunsă în corpul tău, ar avea același efect cu medicamentul, mai puțin consecințele negative pe care le găsești pe lista cu efecte adverse din descrierea oricărui medicament alopat.
Dar oare aceste descoperiri sunt accesibile publicului larg? Cum reacționează comunitatea științifică conservatoare când trebuie să valideze asemenea descoperiri?
Despre toate acestea veți afla lucruri deosebit de interesante în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, în care o am invitată pe Lect. univ. dr. Mihaela Gheorghiu, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București”
. (daniel-roxin.ro)

Despre teleportare și medicamente… electro-magnetice
 

clipart-3

 
Despre lumina biologică

”Informația fiecărei reacții biochimice este purtată pe un câmp însoțitor al evenimentului material care este câmpul electomagnetic însoțit de cel informațional torsional. Deci, fotonii când sunt emiși din celule de fapt pleacă cu informația despre toate evenimentele biochimice din celula respectivă și pleacă cu viteza luminii”. (…)
”Când suntem triști ne scade imunitatea”.

Fragmente din videoclipul:
Viata Sanatoasa.Despre lumina biologică

 

clipart-3